ons bedrijf
ECO-window heeft reeds jaren ervaring in het assembleren en plaatsen van ramen en deuren zowel PVC als aluminium. Eco-window positioneert zich in de markt als kostenleider, en heeft als doel klantentevredenheid.

ECO-window staat voor kwaliteit aan de juist prijs en dit met een snelle service. Daarom kiezen we bij ECO-window, voor producten van het Duitse kwaliteitsmerk Kömmerling, deze producten worden geproduceerd en ontwikkeld door Kömmerling Duitsland.

ECO-window heeft een assemblage faciliteit in Polen en bevoorraad hier mee de Europese markt en dit met een sterk netwerk aan verdelers. Doorheen het proces, van assemblage tot en met service na verkoop, waakt ECO-window erop dat het juiste kwaliteitsniveau wordt bereikt en dit aan de juiste prijs.
why us?
ECO window staat garant voor:
Kwaliteit
Goede leveranciers en goede geborgde assemblage processen maken een goed product. ECO-window assembleert onder hoge kwaliteitsnormen en gebruikt hier voor onderdelen toegeleverd door betrouwbare leveranciers die reeds vele jaren ervaring in het vak hebben.
Service
Bij ECO-window is klant koning, omdat klantentevredenheid centraal staat bij ECO-window staan onze service-monteurs altijd klaar, dit voor nieuwe als bestaande klanten.
Prijs
ECO-window stelt zich in elke stap van het proces de vraag “waarvoor wil de klant betalen?”, dit zorgt voor een lage kostenstructuur binnen het bedrijf.

Door te assembleren aan voordelige prijzen en dit gecombineerd met aankopen in grote volumes bij kwalitatieve leveranciers, maakt dat ECO-window een kwalitatief goed product kan afleveren aan een scherpe prijs.